آموزش کیک کره ای - از پخت تا تزیین

معرفی دوره

در کیک کره‌ای توسط مریم شهبازی، یاد می‌گیرید که چگونه نان خامه‌ای، کیک سیب و شکلات، چاکلت لاوا کیک و سایر کیک‌های پرطرفدار کره‌ای را درست کنید. آکادمی مهارت و خلاقیت تاندوری بعد از اتمام این دوره کیک‌های کره‌ای، به شما گواهی پایان دوره ارائه خواهد داد و درصورتی که بخواهید از طریق این مهارت " پخت کیک‌های کره‌ای" درآمد کسب کنید و کسب و کا رخانگی خود را به راه بیندازید، شما را همراهی می‌کند.
همونطور که می‌دونید، کیک کره ای یکی از خوشمزه‌ترین و پرطرفدارترین کیک‌هایی هست که می‌شه توی خونه درست کرد. خانم مریم شهبازی، با آموزش دقیق‌ترین و متنوع‌ترین طرز تهیه کیک کره ای و آموزش تمام نکات پخت و تزیین کیک، بهتون کمک می‌کنه تا بهترین کیک‌ها و دسرها رو برای دورهمی‌ها و جشن‌ها آماده کنید. همین‌طور اگه به فکر شروع یک کسب و کار خانگی هستید، یادگیری کیک کره ای تاندوری انتخاب خیلی خوبیه؛ چون تو این دوره، ۷ طرز تهیه کیک کره ای رو یاد می‌گیرید و حرفه‌ای کیک می‌پزید. توی این دوره خمیر شو رو هم به‌صورت تخصصی یاد می‌گیرید و باهاش شیرینی‌هایی مثل پاریس برست و نان خامه‌ای درست می‌کنید. علاوه بر اون، آموزش‌ لاوا کیک، کیک باقلوا، کیک برانی و شیرینی فرانسوی مادلن رو هم یاد می گیرین.

جلسات دوره (7 جلسه)

1. آموزش براونی
2. آموزش پاری برست
3. آموزش چاکلت لاوا کیک
4. آموزش کیک باقلوا
5. آموزش کیک سیب و شکلات
6. آموزش مدلن ( بیکسوییت اسفنجی )
7. آموزش نان خامه‌ ای

تصاویر دوره

ویژگی‌های دوره

نظرات کاربران (2 نظر)

سامان رجبی نیا
سامان رجبی نیا
امتیاز: 5

👍🏻

مهتا رحیمیان
مهتا رحیمیان
امتیاز: 5

فوق العاده بود واقعا ممنون

سوالات متداول

آیا می‌تونم هزینه دوره رو کارت‌به‌کارت کنم؟
بعد از خرید، جلسات دوره رو از کجا تماشا کنم؟
آیا به محتوای دوره دسترسی همیشگی دارم؟
در مورد دوره و روش خرید سوالات بیشتری دارم!