آموزش کوکی های ترک دار

معرفی دوره

یادگیری پخت انواع کیک و کوکی کافی شاپی یکی از جذابترین روش‌های راه‌اندازی کسب و کار خانگی است. با گذراندن این دوره آموزشی و تنها در 16 جلسه، می‌توانید مهارت خود را در این زمینه ارتقا داده و برای کسب درامد با بسیاری از کافی‌شاپ‌ها همکاری داشته باشید. البته روش بهتری هم وجود دارد که با همراهی آکادمی مهارت و خلاقیت تاندوری، کسب و کار خانگی خود را شروع کنید.
کوکی، شیرینی کوچک لذیذی که در کنار نوشیدنی داغ میل می شود و از کودکان تا بزرگسالان آن را به عنوان میان وعده ای محبوب در کافی شاپ ها و مناسبت ها میشناسند. این شیرینی محبوب که بر پایه کره عموما تهیه میشود دستورپخت های گوناگونی برای تهیه آن وجود دارد که هر یک طرفداران خاص خودش را دارد.

جلسات دوره (16 جلسه)

1. طرز صحیح اندازه گیری مواد
2. کوکی پسته و آلبالو
3. پسته کاراملی
4. کوکی ردولوت
5. کوکی شکلات وبلوبری
6. خمیر بادام
7. کوکی بادام و کارامل
8. سس کارامل
9. کوکی شکلات سفید
10. کوکی دبل چاکلت
11. کوکی پرتقال و رزبری
12. بادام کاراملی
13. کوکی جو و کرنبری
14. کوکی جو شکلاتی
15. پینینی بادام زمینی
16. کوکی ارده و بادام زمینی

تصاویر دوره

ویژگی‌های دوره

نظرات کاربران (2 نظر)

سحر وفایی
سحر وفایی
امتیاز: 5

توضیحات کامل رسپی عالی

فرزانه گودرزی راد
فرزانه گودرزی راد
امتیاز: 5

در دستورات میشه بجای شکر از شیره انگور یا خرما استفاده کرد؟

سوالات متداول

آیا می‌تونم هزینه دوره رو کارت‌به‌کارت کنم؟
بعد از خرید، جلسات دوره رو از کجا تماشا کنم؟
آیا به محتوای دوره دسترسی همیشگی دارم؟
در مورد دوره و روش خرید سوالات بیشتری دارم!
سوالی داری؟