آموزش کوکی با تزئین رویال آیسینگ

معرفی دوره

کوکی با تزئین رویال آیسینگ یکی از کم هزینه ترین شاخه های قنادی محسوب میشه و از طرفی از پرسودترینهای این حرفه..بدلیل اینکه این شاخه هنوز در ایران جدید هست راه مناسبی برای کسب درآمد و استقلال مالی بخصوص برای خانم های خانه دار هست که به راحتی و فقط با داشتن فر و همزن برقی میتونین بدون اینکه نیاز باشه خونه و بچه هارو ترک کنند اینکارو داخل منزل و هر ساعاتی که براتون مناسب باشه انجام بدین..محصولات آماده رو میتونید داخل قنادی ها و یا مستقیم به مخاطب پیج اینستاگرام خودتون به فروش برسونید و یا حتی اگه قصد درآمدزایی از این حرفه جدید و پرطرفدار ندارید دست کم برای مراسمات خودتون و یا به عنوان هدیه به عزیزانتون این هنر کاملا خوراکی رو آموزش ببینید.. من بیتا اسفندیاری مدرس این دوره با پنج سال سابقه در این حرفه کارتون هستم و همیشه پاسخگوی سوالاتتون تا با تمرین و ممارست رفته رفته به بهترین نتایج دست پیدا کنید..با آرزوی موفقیت برای شما هنرآموزان عزی
کوکی با تزئین رویال آیسینگ یکی از کم هزینه ترین شاخه های قنادی محسوب میشه و از طرفی از پرسودترینهای این حرفه..بدلیل اینکه این شاخه هنوز در ایران جدید هست راه مناسبی برای کسب درآمد و استقلال مالی بخصوص برای خانم های خانه دار هست که به راحتی و فقط با داشتن فر و همزن برقی میتونین بدون اینکه نیاز باشه خونه و بچه هارو ترک کنند اینکارو داخل منزل و هر ساعاتی که براتون مناسب باشه انجام بدین..محصولات آماده رو میتونید داخل قنادی ها و یا مستقیم به مخاطب پیج اینستاگرام خودتون به فروش برسونید و یا حتی اگه قصد درآمدزایی از این حرفه جدید و پرطرفدار ندارید دست کم برای مراسمات خودتون و یا به عنوان هدیه به عزیزانتون این هنر کاملا خوراکی رو آموزش ببینید.. من بیتا اسفندیاری مدرس این دوره با پنج سال سابقه در این حرفه کارتون هستم و همیشه پاسخگوی سوالاتتون تا با تمرین و ممارست رفته رفته به بهترین نتایج دست پیدا کنید..با آرزوی موفقیت برای شما هنرآموزان عزی

جلسات دوره (28 جلسه)

1. تهیه خمیر
2. نحوه باز کردن خمیر و برش با کاتر و برش دستی(کاتر دست ساز)
3. تهیه رویال آیسینگ
4. ساخت غلظت های مختلف رویال آیسینگ
5. نحوه رنگ کردن رویال آیسینگ
6. تمرین اولیه کار با رویال آیسینگ
7. تکنیک وت آن وت(خیس در خیس) طرح خالدار
8. تکنیک وت آن وت(خیس در خیس)طرح قلب
9. تکنیک وت آن وت(خیس در خیس)طرح گل رز
10. تکنیک مرمری
11. تکنیک پروانه
12. تکنیک شطرنجی
13. تکنیک خزه خوراکی و استند کوکی
14. تکنیک ترنسفر(انتقال)
15. تکنیک روزنه دار و حریر
16. تکنیک پارچه روزنه دار
17. تکنیک گلدوزی با قلم و ریسه اشک
18. تکنیک کار با ایزومالت روی کوکی
19. تکنیک حصیر بافی و بافت طناب
20. نحوه انتقال طرح روی کوکی
21. تکنیک ویترای
22. تکنیک حجم سازی(بخش اول)
23. تکنیک حجم سازی(بخش دوم)
24. تکنیک حجم سازی(بخش سوم)
25. تکنیک حجم سازی(بخش چهارم)
26. تکنیک رنگ آمیزی روی آیسینگ
27. تکنیک بافت چوب و دیوار
28. درست کردن گلهای قندی با رویال آیسینگ

تصاویر دوره

ویژگی‌های دوره

سوالات متداول

آیا می‌تونم هزینه دوره رو کارت‌به‌کارت کنم؟
بعد از خرید، جلسات دوره رو از کجا تماشا کنم؟
آیا به محتوای دوره دسترسی همیشگی دارم؟
در مورد دوره و روش خرید سوالات بیشتری دارم!
سوالی داری؟