لاواکیک های مدرن

ویدیوی معرفی دوره

ویژگی‌های دوره

جلسات دوره (32 جلسه)

1. طرز اندازه گیری مواد
2. خامه فرم گرفته
3. لاواکیک های شکلات و بادام زمینی
4. لاوا کیک انبه قسمت اول
5. لاوا کیک انبه قسمت دوم
6. لاوا کیک سیب و کارامل
7. افترایت لاواکیک
8. بانوفی لاواکیک قسمت اول
9. بانوفی لاواکیک قسمت دوم
10. لاوا شکلات
11. ماگ کیک توت فرنگی
12. ماگ کیک موز
13. ماگ کوکی جو و کره بادام زمینی
14. ماگ پای سیب
15. ماگ کیک برانیز موکا
16. ماگ پای گردو
17. لاوا برانیز کارامل
18. بیسکو برانیز ردولوت قسمت اول
19. بیسکو برانیز ردولوت قسمت دوم
20. لاوا جینجر برد قسمت اول
21. لاوا جینجر برد قسمت دوم
22. بیسکو لاوای پنیری قسمت اول
23. بیسکو لاوای پنیری قسمت دوم
24. بیسکو لاوا ردولوت
25. لاوا شیفون توت فرنگی قسمت اول
26. لاوا شیفون توت فرنگی قسمت دوم
27. بستنی
28. بستنی توت فرنگی
29. بستنی نعنایی
30. بستنی شکلاتی
31. بستنی انبه
32. بستنی قهوه

تصاویر دوره

معرفی دوره

لاوا کیک، از انواع کیک‌های خیس است که مرکزیت آن معمولا شکلات یا انواع بستنی وجود دارد. ماندانا حسین زاده در این دوره اموزش آنلاین 120 دقیقه‌ای، انواع مختلف و شگفت‌انگیز این مدل کیک را به شما آموزش می‌دهد. لاوا کیک نوعی کیک تک‌نفره محسوب می‌شود. بنابراین با یادگیری نحوه پخت آن می‌توانید یک کسب و کار خانگی در زمینه ارائه انواع مختلف لاوا کیک به صورت گیفت، به راه اندازید. آکادمی و مهارت و خلاقیت تاندوری در این مسیر به شما هر آنچه که لازم دارید را، آموزش خواهد داد.

مدرس دوره

ماندانا حسین زاده
ماندانا حسین زاده

سوالات متداول

آیا می‌تونم هزینه دوره رو کارت‌به‌کارت کنم؟
بعد از خرید، جلسات دوره رو از کجا تماشا کنم؟
آیا به محتوای دوره دسترسی همیشگی دارم؟
در مورد دوره و روش خرید سوالات بیشتری دارم!