آموزش پخت نان خانگی و نان حجیم
معرفی دوره
جلسات دوره (60 جلسه)
1. طرز اندازه گیری مواد
2. نان سبزیجات
3. نان شیرمال قسمت اول
4. نان شیرمال قسمت دوم
5. بریوش شکلاتی قسمت اول
6. بریوش شکلاتی قسمت دوم
7. بریوش شکلاتی قسمت سوم
8. نان همبرگر
9. نان سوپ
10. پولیش
11. بیگا
12. استارتر
13. استارتر روز اول
14. استارتر روز دوم
15. استارتر روز سوم
16. استارتر روز چهارم
17. استارتر روز پنجم
18. استارتر روز ششم
19. استارتر روز هفتم
20. استارتر روز هشتم
21. استارتر روز نهم
22. استارتر روزدهم
23. استارتر روزیازدهم
24. استارتر روزدوازدهم
25. استارتر روز سیزدهم
26. استارتر روز چهاردهم
27. لوین و تغذیه مجدد استارتر
28. تست شناور
29. نان اکمک
30. باگت دیسکارد
31. چاباتا قسمت اول
32. چاباتا قسمت دوم
33. اشترودل قسمت اول
34. اشترودل قسمت دوم
35. نان پیاز و گردو قسمت اول
36. نان پیاز و گردو قسمت دوم
37. چند غله قسمت اول
38. چند غله قسمت دوم
39. چند غله قسمت سوم
40. جو و کشمش
41. نان پن مارینو
42. نان سیاه قسمت اول
43. نان سیاه قسمت دوم
44. پرتقال و کرنبری قسمت اول
45. پرتقال و کرنبری قسمت دوم
46. تست دورنگ قسمت اول
47. تست دورنگ قسمت دوم
48. گندم کامل و چاودار
49. رول گردو قسمت اول
50. رول گردو قسمت دوم
51. رستیک قسمت اول
52. رستیک قسمت دوم
53. گاتا خرمایی قسمت اول
54. گاتا خرمایی قسمت دوم
55. بروتشن پنیری قسمت اول
56. بروتشن پنیری قسمت دوم
57. اسکور نان خمیر ترش و طراحی روی نان
58. تست پنجره
59. برش نان
60. اسکور نان خمیر ترش
تصاویر دوره
ویژگیهای دوره
نظرات کاربران (2 نظر)
كامل و جامع توضيح ميدن
تدریس استاد واقعا عالی بود.و تمام تجربیاتشون رو در اختیار ما قرار دادن🙏
سوالات متداول
آیا میتونم هزینه دوره رو کارتبهکارت کنم؟
بعد از خرید، جلسات دوره رو از کجا تماشا کنم؟
آیا به محتوای دوره دسترسی همیشگی دارم؟
در مورد دوره و روش خرید سوالات بیشتری دارم!