آموزش پاستا و تهیه خمیر پاستا

ویدیوی معرفی دوره

ویژگی‌های دوره

جلسات دوره (9 جلسه)

1. معرفی دوره
2. خمیر پاستا
3. لازانیا تازه + راگو گوشت + سس مونه
4. مک اند چیز
5. اسپاگتی تازه + سس آیواولیو
6. پنه ناپولیتن
7. راویولی، آگنولوتی، تورتلینی و فارفاله
8. اسپاگتی کاربونارا
9. فتوچینی تازه + سس پستو گوجه و فلفل دلمه

تصاویر دوره

معرفی دوره

فرش پاستا یا پاستای خانگی یک تجربه بی نظیر از آشپزی رو برای شما رقم می زند. شایان شمس در این دوره 240 دقیقه ای و در 9 جلسه به شما یاد می دهد که چگونه انواع پاستا و لازانیا مانند اسپاگتی کاربونارا، پنه ناپولیتن و ... را با خمیر پاستایی که توسط خودتان تهیه شده، بپزید. شایان شمس در این دوره آموزشی آنلاین از آکادمی مهارت و خلاقیت تاندوری، به شما خواهد گفت که چگونه بدون نیاز به دستگاه نیز، می توانید خمیر پاستا را به پاستاهایی با اشکال مختلف تبدیل کنید. دریافت گواهی پایان دوره این آنلاین اولین قدم شما برای مسیر کسب درآمدتان خواهد بود.

مدرس دوره

شایان شمس
شایان شمس

نظرات کاربران (1 نظر)

حامد جواهری
حامد جواهری
امتیاز: 5

آموزش آقای شمس عالی بود

سوالات متداول

آیا می‌تونم هزینه دوره رو کارت‌به‌کارت کنم؟
بعد از خرید، جلسات دوره رو از کجا تماشا کنم؟
آیا به محتوای دوره دسترسی همیشگی دارم؟
در مورد دوره و روش خرید سوالات بیشتری دارم!