آموزش پاستا و تهیه خمیر پاستا
معرفی دوره
جلسات دوره (9 جلسه)
تصاویر دوره
ویژگیهای دوره
نظرات کاربران (18 نظر)
![حامد جواهری](https://tandori-uploads.s3.ir-thr-at1.arvanstorage.ir/users/tandori/1658048995837.jpeg)
آموزش آقای شمس عالی بود
بسیار دوره کاربردی و جذابیه ممنونم از استاد شمس و تندوری عزیز
خیلی خوب و با حوصله توضیح داده شده ولی مشکلی که وجود داشت این بود که نیاز به برخی وسایل مانند pasta maker وجود دارد که همه ندارن و در بازار هم موجود نیست
واقعا عالی
سلام نکته های خیلی ریزی را آموزش دادن که قبلاً رعایت نمیکردم
با سلام ویدیو دوره های من فقط سه مورد دانلود شد و بقیه دانلود نمیشه نمیدونم مشکل از کجاست؟!
با سلام ویدیو دوره های من فقط سه مورد دانلود شد و بقیه دانلود نمیشه نمیدونم مشکل از کجاست؟!
دوره کامل و عالی بود
عالی بود ولی من کلی سوال دارم
گوجه خشک کجا تهیه کنیم ؟ کاش داخل سولار هم میگفتید با چ درجه ایی استفاده کنیم
همه جزییات گفته شد
نکته هارو توضیح دادند بدون خساست. ممنون فقط گواهی گذروندن دوره رو کجا باید دریافت کرد؟
عالی
عالی بود
عالی و بینظیر
بسیار عالی
فیلمبرداری و صدای فیلم ها خوبه، پاستاهای معروف رو هم آموزش میدن نحوه انتقال جزئیات هم خوب بود
برای من که خیلی کاربردی بود دوره