آموزش کیک خانگی - رولت و رول کیک

معرفی دوره

رولت و رول کیک، پر طرفدار است اما چرا؟ زیرا هم بافت سبکی دارد و هم مانند بسیاری از کیک‌ها پر از خامه نیست و شیرینی قابل قبولی دارد و دل را نمی‌زند. ماندانا حسین زاده در 180 دقیقه و در قالب 50 جلسه اموزش آنلاین، به شما نحوه آماده‌سازی حرفه‌ای انواع پر طرفدار رولت و رول کیک را یاد می‌دهد. همچنین نکات کلیدی و فوت فن‌هایی که برای این شیرینی مورد نیاز است را می‌دهد.
رولت کیک یکی از محبوب ترین شیرینی ها در میان ما ایرانی هاست. رولت‌ های آموزش داده شده در این دوره، خامه‌ای نیستن و انواع کرم ها و فیلینگ های خاص داخل آن‌ها استفاده شده است که از هم از نظر شکل ظاهری و هم طعم، بهترین و خاص‌ترین رولت‌های محسوب می‌شوند. شما در این دوره رولت‌های مختلفی مثل رول کیک تیرامیسو، رول کیک اسنیکرز، رول کیک هویج و لیمو و تعداد زیادی از خاص ترین رولت‌ ها و رول کیک ها را یاد می‌گیرید.

جلسات دوره (50 جلسه)

1. طرز صحیح اندازه گیری مواد اولیه
2. طرز تهیه خامه فرم گرفته
3. آموزش رول کیک موهیتو
4. آموزش کانفیت توت فرنگی
5. آموزش کرم توت فرنگی
6. آموزش کرم موس نعناع
7. مرحله نهایی رول کیک موهیتو
8. آموزش رول کیک تیرامیسو
9. آموزش کرم لاته
10. آموزش کرم موس شکلات و پنیر
11. آموزش کرم قهوه
12. مرحله نهایی رول کیک تیرامیسو
13. آموزش رولت هویج
14. آموزش کورد لیمو
15. آموزش کرم شکلات و کارامل
16. اسمبل کردن نهایی رول کیک هویج
17. تزیین نهایی رول کیک هویج
18. آموزش رول کیک اسنیکرز
19. آموزش رول کیک اسنیکرز 2
20. آموزش کرم قهوه
21. آموزش کارامل شکلاتی
22. اسمبل کردن نهایی رول کیک اسنیکرز
23. تزیین کردن نهایی رول کیک اسنیکرز
24. رول کیک دولسه دلچه
25. آموزش کاراملی کردن شیر عسلی
26. کرم دولسه دلچه
27. آموزش موس شکلات و کارامل
28. اسمبل کردن نهایی رول کیک دولسه دلچه
29. آموزش گلیز
30. تزیین کردن نهایی رول کیک دولسه دلچه 1
31. تزیین کردن نهایی رول کیک دولسه دلچه 2
32. آموزش کیک ساچر
33. آموزش کرم پرتقال
34. آموزش رولت ساچر
35. آموزش کرم تافی
36. اسمبل کردن نهایی کیک ساچر
37. تزیین کردن نهایی کیک ساچر
38. آموزش رول کیک اورئو
39. آموزش گاناش عسلی
40. آموزش کرم موز
41. آموزش کرم چیز اورئو
42. تزیین نهایی رول کیک اورئو
43. آموزش رول کیک بلک فارست
44. آموزش کانفیت گیلاس
45. آموزش چیزکیک گیلاس
46. آموزش گاناش گیلاس
47. آموزش کرم شکلات و پنیر
48. اسمبل کردن نهایی رول کیک بلک فارست
49. آموزش کار با ماسوره
50. آموزش ماسوره زدن با گاناش

تصاویر دوره

ویژگی‌های دوره

سوالات متداول

آیا می‌تونم هزینه دوره رو کارت‌به‌کارت کنم؟
بعد از خرید، جلسات دوره رو از کجا تماشا کنم؟
آیا به محتوای دوره دسترسی همیشگی دارم؟
در مورد دوره و روش خرید سوالات بیشتری دارم!
سوالی داری؟