آموزش انواع سوسیس و کالباس خانگی
معرفی دوره
جلسات دوره (12 جلسه)
1. معرفی دوره
2. تجهیزات
3. کار با پمپ
4. سوسیس آلمانی
5. پمپ سوسیس
6. بست زدن آلمانی
7. سوسیس انگشتی
8. سوسیس بلغاری
9. هات داگ بخش اول
10. هات داگ بخش دوم
11. کاور هات داگ
12. بخارپز کردن و پاستوریزه کردن
تصاویر دوره
ویژگیهای دوره
نظرات کاربران (1 نظر)
با سلام و احترام. این دوره را به تازگی تهیه کردم و توصیه می کنم حتما تهیه کنید. بسیار جامع و کامل با ذکر جزئیات ارائه شده است. با سپاس از مدرس محترم و سایت تاندوری
سوالات متداول
آیا میتونم هزینه دوره رو کارتبهکارت کنم؟
بعد از خرید، جلسات دوره رو از کجا تماشا کنم؟
آیا به محتوای دوره دسترسی همیشگی دارم؟
در مورد دوره و روش خرید سوالات بیشتری دارم!