انواع سوسیس و کالباس خانگی

ویدیوی معرفی دوره

ویژگی‌های دوره

جلسات دوره (12 جلسه)

1. معرفی دوره
2. تجهیزات
3. کار با پمپ
4. سوسیس آلمانی
5. پمپ سوسیس
6. بست زدن آلمانی
7. سوسیس انگشتی
8. سوسیس بلغاری
9. هات داگ بخش اول
10. هات داگ بخش دوم
11. کاور هات‌ داگ
12. بخارپز کردن و پاستوریزه کردن

تصاویر دوره

معرفی دوره

شما در این دوره علاوه بر یادگیری روش‌های تولید سوسیس و کالباس به روش‌های خانگی و نیمه‌صنعتی، با اصول شناخت گوشت مناسب و آماده‌سازی، همینطور نگه‌داری گوشت آشنا می‌شوید. همچنین با مفاهیمی مانند پاستوریزه کردن و بخارپزکردن سوسیس نیز آشنا می‌شوید. این دوره به بالابردن کیفیت سلامتی شما کمک شایانی می‌کند.

مدرس دوره

سعیده بیات
سعیده بیات

سوالات متداول

آیا می‌تونم هزینه دوره رو کارت‌به‌کارت کنم؟
بعد از خرید، جلسات دوره رو از کجا تماشا کنم؟
آیا به محتوای دوره دسترسی همیشگی دارم؟
در مورد دوره و روش خرید سوالات بیشتری دارم!