آموزش سوسیس و کالباس خانگی

معرفی دوره

پخت سوسیس کالباس خانگی یکی از مهارت‎‌هایی است که اگر آن را بلد باشید، بدون نگرانی از بابت سلامتی خود و عزیزانتان می‌توانید با خیال راحت از وعده‌هایی که سوسیس یا کالباس دارند لذت ببرید. تاندوری در این دوره آنلاین، به شما نحوه درست‌کردن انواع کالباس مرغ، کالباس مارتادلا، مرغ و قارچ، سوسیس بلغاری، انگشتی و... و همچنین نحوه استفاده از ابزار مورد نیاز را می‌دهد.
محصولات این دوره به روش سلامت و بدون مواد نگهدارنده تولید شدند. شما در این دوره علاوه بر یادگیری روش‌های تولید سوسیس و کالباس به روش‌های خانگی و نیمه‌صنعتی، با اصول شناخت گوشت مناسب و آماده‌سازی، همینطور نگه‌داری گوشت آشنا می‌شوید. آشنایی با انواع بخش‌های تزئینی و نمایشی در تولید فرآورده‌های پروتئینی، همینطور اصول تولید به‌روش خانگی و دلایل حذف مواد شیمیایی از تولیدات، از مباحثی است که در این دوره، یاد می‌گیرید.

جلسات دوره (19 جلسه)

1. معرفی دوره
2. تجهیزات
3. کار با پمپ
4. کالباس بوقلمون
5. پمپ کالباس‌ها
6. پپرونی
7. کالباس گوشت و پسته
8. کالباس مرغ
9. کالباس مرغ و قارچ
10. کالباس مارتادلا
11. سوسیس آلمانی
12. پمپ سوسیس
13. بست زدن آلمانی
14. سوسیس انگشتی
15. سوسیس بلغاری
16. هات داگ بخش اول
17. هات داگ بخش دوم
18. کاور هات‌ داگ
19. بخارپز کردن و پاستوریزه کردن

تصاویر دوره

ویژگی‌های دوره

نظرات کاربران (1 نظر)

ناهید شجاعی زاده
ناهید شجاعی زاده
امتیاز: 5

عالی بود ممنون

سوالات متداول

آیا می‌تونم هزینه دوره رو کارت‌به‌کارت کنم؟
بعد از خرید، جلسات دوره رو از کجا تماشا کنم؟
آیا به محتوای دوره دسترسی همیشگی دارم؟
در مورد دوره و روش خرید سوالات بیشتری دارم!