سوسیس و کالباس خانگی

ویدیوی معرفی دوره

ویژگی‌های دوره

جلسات دوره (19 جلسه)

1. معرفی دوره
2. تجهیزات
3. کار با پمپ
4. کالباس بوقلمون
5. پمپ کالباس‌ها
6. پپرونی
7. کالباس گوشت و پسته
8. کالباس مرغ
9. کالباس مرغ و قارچ
10. کالباس مارتادلا
11. سوسیس آلمانی
12. پمپ سوسیس
13. بست زدن آلمانی
14. سوسیس انگشتی
15. سوسیس بلغاری
16. هات داگ بخش اول
17. هات داگ بخش دوم
18. کاور هات‌ داگ
19. بخارپز کردن و پاستوریزه کردن

تصاویر دوره

معرفی دوره

بعد از گذراندن این دوره، شما توانایی تولید سوسیس و کالباس را به روش‌های کارخانه‌ای، اما در خانه، خواهید داشت.

مدرس دوره

سعیده بیات
سعیده بیات

سوالات متداول

آیا می‌تونم هزینه دوره رو کارت‌به‌کارت کنم؟
بعد از خرید، جلسات دوره رو از کجا تماشا کنم؟
آیا به محتوای دوره دسترسی همیشگی دارم؟
در مورد دوره و روش خرید سوالات بیشتری دارم!