آموزش سوسیس و کالباس خانگی
معرفی دوره
جلسات دوره (19 جلسه)
1. معرفی دوره
2. تجهیزات
3. کار با پمپ
4. کالباس بوقلمون
5. پمپ کالباسها
6. پپرونی
7. کالباس گوشت و پسته
8. کالباس مرغ
9. کالباس مرغ و قارچ
10. کالباس مارتادلا
11. سوسیس آلمانی
12. پمپ سوسیس
13. بست زدن آلمانی
14. سوسیس انگشتی
15. سوسیس بلغاری
16. هات داگ بخش اول
17. هات داگ بخش دوم
18. کاور هات داگ
19. بخارپز کردن و پاستوریزه کردن
تصاویر دوره
ویژگیهای دوره
نظرات کاربران (1 نظر)
عالی بود ممنون
سوالات متداول
آیا میتونم هزینه دوره رو کارتبهکارت کنم؟
بعد از خرید، جلسات دوره رو از کجا تماشا کنم؟
آیا به محتوای دوره دسترسی همیشگی دارم؟
در مورد دوره و روش خرید سوالات بیشتری دارم!