آموزش سفره رمضان
معرفی دوره
جلسات دوره (33 جلسه)
1. طرز صحیح اندازه گیری مواد اولیه
2. اسلایس کیت کت قسمت اول
3. اسلایس کیت کت قسمت دوم
4. کیک رول دارچینی
5. نان پفی
6. باقلوای کرم دار
7. تهیه شهد باقلوا
8. نان پروتزل گوجه قسمت اول
9. نان پروتزل گوجه قسمت دوم
10. پیراشکی سیب و پرتقال
11. توپک خرما قسمت اول
12. توپک خرما قسمت دوم
13. بامیه گیس بافت قسمت اول
14. بامیه گیس بافت قسمت دوم
15. عثملیه
16. توپک پنیر و کنجد
17. زولبیا عربی قسمت اول
18. زولبیا عربی قسمت دوم
19. قطاب خرما
20. خاگینه کرم دار قسمت اول
21. خاگینه کرم دار قسمت دوم
22. نکاتی در مورد کنافه و کادایف
23. فرنی قیفی قسمت اول
24. فرنی قیفی قسمت دوم
25. کادایف پنیری معجون
26. کادایف اسکوپی قسمت اول
27. کادایف اسکوپی قسمت دوم
28. پوغاچای مغزدار
29. خاگینه حلقه ای
30. کیک کادایف شکلاتی
31. بورماکادایف قسمت اول
32. بورماکادایف قسمت دوم
33. آموزش شهد
تصاویر دوره
ویژگیهای دوره
سوالات متداول
آیا میتونم هزینه دوره رو کارتبهکارت کنم؟
بعد از خرید، جلسات دوره رو از کجا تماشا کنم؟
آیا به محتوای دوره دسترسی همیشگی دارم؟
در مورد دوره و روش خرید سوالات بیشتری دارم!