آموزش شیرینی یلدا
معرفی دوره
جلسات دوره (41 جلسه)
1. معرفی دوره
2. فرم دهی خامه و نکات بخش اول
3. فرم دهی خامه و نکات بخش دوم
4. فرم دهی خامه و نکات بخش سوم
5. رنگ کردن خامه
6. خامه شکلاتی
7. چاکلت تارت کارامل انار
8. دسر ژلهای
9. رولت با طرح هندوانه بخش اول
10. رولت با طرح هندوانه بخش دوم
11. چیز کیک تنوری لیمو
12. کاپ کیک مغزدار طرح هندوانه
13. باسلوق با طرح هندوانه
14. دسر فرانسوی ورین نارگیل، توت فرنگی و انار
15. باگر کیک، قسمت کیک شیفون اسفنجی بخش اول
16. باگر کیک، قسمت کیک شیفون اسفنجی بخش دوم
17. باگر کیک، قسمت کیک شیفون بخش سوم
18. باگر کیک، قسمت برش دادن کیک های شیفون
19. باگر کیک، قسمت اسمبل و فیلینگ گذاری بخش اول
20. باگر کیک، قسمت اسمبل و فیلینگ گذاری بخش دوم
21. باگر کیک، قسمت اسمبل و فیلینگ گذاری بخش سوم
22. باگر کیک، قسمت پایانی
23. چاکلت بار کارامل
24. کیک کلوچه ای با طرح هندوانه
25. تیرامیسو انار
26. لیدی فینگر، بخش اول
27. لیدی فینگر، بخش دوم
28. لیدی فینگر، بخش سوم
29. لوف کیک کدو حلوایی
30. چاکلت اورئو کارامل
31. مرنگ با طرح هندوانه و انار
32. پایس کیک با طرح هندوانه
33. تراول کیک فرانسوی
34. نون خامه ای با کرم پسته بخش اول
35. نون خامه ای با کرم پسته بخش دوم
36. پاپسیکلز
37. جارکیک خرمالو با کرم خرمالو
38. چاکلت کافی بمب
39. کارامل فرانسوی
40. تزیینات فوندانت
41. تزیینات شکلاتی
تصاویر دوره
ویژگیهای دوره
نظرات کاربران (1 نظر)

عالی
سوالات متداول
آیا میتونم هزینه دوره رو کارتبهکارت کنم؟
بعد از خرید، جلسات دوره رو از کجا تماشا کنم؟
آیا به محتوای دوره دسترسی همیشگی دارم؟
در مورد دوره و روش خرید سوالات بیشتری دارم!