کالج «سنبل بهمنیار»

سنبل بهمنیار
فارغالتحصیل رشتهی قنادی از مدرسهی کوردون بلو پاریس
درباره مدرس
خانم سنبل بهمن یار از اولین اساتید شیرینی پزی فرانسوی در ایران است. شف بهمنیار پس از تکمیل دوره شیرینی پزی فرانسوی در مدرسه کوردن بلو پاریس به ایران بازگشت و اولین بوتیک شیرینی خود به نام ژاسنت را در مرکز خرید مدرن الهیه تهران راه اندازی کرد. خانم بهمن یار در حال حاضر علاوه بر ندریس شیرینی پزی فرانسوی به عنوان مشاور بخش بیکری و پیستری در مجموعه های مطرحی مشغول به فعالیت است. خانم بهمنیار راز موفقیت در شیرینی پزی را در تمرین مداوم و کسب تجربه می داند. کسب مهارت همراه با آموزش حرفه ای عاملی است که موفقیت فرد را تضمین خواهد کرد.
دورههای مدرس

آموزش شیرینی های عید
سنبل بهمنیار