طرز تهیه قرابیه ساده

فهیمه شریفی
فهیمه شریفی
| خواندن 4 دقیقه 06 اسفند 1401
طرز تهیه قرابیه ساده

قرابیه، نام یکی از شیرینی های خوشمزه است که هم در ایران و هم در خارج از ایران به روشهای مختلف درست می شود. قرابیه در کشورهای ترکیه، مصر، یونان و آذربایجان درست می شود. همچنین قرابیه، یکی از شیرینی های سنتی تبریز محسوب می شود. شیرینی قرابیه ساده به راحتی در دهان آب می شود و بافت سبکی دارد. در این نوشته با طرز تهیه قرابیه ساده آشنا خواهید شد و می توانید این شیرینی خوشمزه را در منزل درست کرده و به همراه چای نوش جان کنید.

 

قرابیه

 

آماده سازی مواد قرابیه ساده چقدر طول می کشد؟

برای آماده سازی مواد قرابیه، شما به 10 دقیقه زمان نیاز دارید.

مدت زمان پخت قرابیه چقدر طول می کشد؟

شما باید ۱۵ دقیقه به شیرینی قرابیه زمان بدهید تا کامل بپزد. در کل، این شیرینی در کمتر از نیم ساعت آماده می شود. به همین دلیل است که قرابیه، یکی از شیرینی های راحت و ارزان محسوب می شود که می توانید برای پذیرایی از مهمانان خود، این شیرینی خوشمزه را درست کنید.

در ادامه با ما همراه باشید تا با طرز تهیه قرابیه ساده آشنا شوید.

 

طرز تهیه قرابیه ساده

 

مواد لازم برای تهیه قرابیه ساده

۱ پیمانه یا 200 گرم کره

1 پیمانه پودر قند الک شده

یک هشتم قاشق چایخوری بیکینگ پودر

2.5 پیمانه آرد همه منظوره الک شده

یک مشت بادام خلال شده (اختیاری)

 

طرز تهیه قرابیه ساده

 

طرز تهیه قرابیه ساده

کره را در یک کاسه بزرگ بریزید و اجازه دهید با محیط بیرون، هم دما شود.

با استفاده از یک همزن برقی یا دستی، آن را با سرعت ملایم هم بزنید.

پودر قند را اضافه کنید و دوباره با همزن دستی هم بزنید. هم زدن را با سرعت کم شروع کنید و سپس سرعت را در صورت نیاز تا متوسط افزایش دهید تا مخلوط کره و شکر یکدست شود. حواستان باشد که بافت کره و شکر باید صاف و پفی به نظر برسد.

همزن را خاموش کرده و کنار بگذارید.

بیکینگ پودر را داخل کاسه بریزید و سپس یک پیمانه آرد را اضافه کنید. با دست ورز دهید تا آرد با سایر مواد ترکیب شود سپس یک پیمانه آرد باقیمانده را اضافه کرده و دوباره ورز دهید تا آرد به خوبی در خمیری فوق العاده نرم جا بیفتد.

روی خمیر به دست آمده را بپوشانید و به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا این خمیر کمی سفت شود.

در همین حین فر را با دمای ۱۷۰ درجه گرم کنید و یک سینی پخت با کاغذ روغنی آماده کنید.

پس از آماده شدن خمیر را از یخچال خارج کنید.

قسمتهای کوچکی از خمیر را بردارید و به شکل توپهای کوچک به اندازه گردو در آورید.

به آرامی قسمت بالایی آنها را فشار دهید اما آنها را صاف نکنید.

روی سینی فر، این توپهای کوچک خمیری را به فاصله حدود ۵ سانتیمتر یا بیشتر بچینید.

بادام خلال شده را روی همه یا تعدادی از قرابیه ها قرار داده و بادامها را کمی فشار دهید تا روی قرابیه محکم شوند.

قرابیه ها را در فر گرم شده به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه یا بیشتر بپزید.

قرابیه ها باید سفت شوند و قسمت پایین آنها کمی رنگ بگیرد؛ اما روی آن باید به رنگ روشن باقی بمانند.

پس از تمام شدن مدت زمان پخت شیرینی ها، آنها را از فر خارج کنید.

تا زمانی که قرابیه ها خنک نشده اند، به آنها دست نزنید.

در نهایت روی آن پودر قند یا پودر گردو بپاشید و سرو کنید.

 

طرز تهیه قرابیه ساده

 

5 نکته برای خوشمزگی قرابیه ساده

اگر دوست دارید که شیرینی قرابیه خوشمزه تری را در منزل درست کنید، می توانید دستور پخت این شیرینی را کمی تغییر دهید.

نکان مهم برای تهیه شیرینی قرابیه ساده :

  1. برخی از افراد، کمی هل آسیاب شده را به مواد قرابیه اضافه می کنند که در خوشمزگی بیشتر و خوشبویی این شیرینی تاثیر زیادی دارد.
  2. برای حفظ طعم و کیفیت قرابیه ها، شیرینی ها را در ظرف دربسته و در مکانی خنک نگهداری کنید.
  3. برای از بین رفتن بوی خامی آرد، می توانید چند دقیقه آرد را تفت دهید.
  4. شما می توانید 1 عدد تخم مرغ را نیز به کره اضافه کنید تا بافت قرابیه سبک و پوک شود.
  5. قرابیه ها را می توانید به عنوان شیرینی عید درست کرده و به مدت چند هفته، آنها را نگه دارید.

حالا که با طرز تهیه قرابیه ساده آشنا شدید، شما می توانید این شیرینی خوشمزه را در منزل تهیه کرده و آنها را با انواع مغز بادام، مغز گردو و پسته تزئین کنید.

شیرینی قرابیه به روشهای مختلفی درست می شود. این دستور پخت قرابیه، یکی از ساده ترین و ارزانترین روشها برای درست کردن شیرینی قرابیه است.

یک خبر خوب برای علاقه مندان به دنیای شیرینی پزی

اگر به کیک پزی و شیرینی پزی علاقه دارید و می خواهید از این راه کسب درآمد کنید، می توانید در دوره هایی مانند آموزش کیک پزی تاندوری و همچنین دوره آموزشی شیرینی پزی تاندوری شرکت کنید و مانند افراد حرفه ای به پخت انواع کیک و شیرینی بپردازید. در این دوره‌های آموزشی، شما می‌توانید صفر تا صد پخت انواع کیک و شیرینی را یاد بگیرید. همچنین با روش‌های جذب مشتری و کسب درآمد از این کار نیز آشنا خواهید شد و می‌توانید به‌راحتی از این کار درآمد داشته باشید.

از اینکه تا انتهای این نوشته با ما همراه بودید از شما متشکریم و از شما دعوت می کنیم سایر مقالات مانند طرز تهیه نان برنجی کرمانشاهی را در مجله تاندوری مطالعه کنید و با 12 مورد از بهترین کیک های عصرانه آشنا شوید.

 

 

برای شما