طرز تهیه پیتزا در طبیعت + نکات کلیدی
بسیاری از افراد علاقمند به طبیعتگردی، وقتی پا به درون طبیعت، کوه و جنگل میگذارند، با بردن مواد غذایی مورد نیاز و برپایی آتش سعی میکنند، غذای خود را روی ذغال درست کنند. یکی از غذاهایی که میتوان در طبیعت درست کرد، انواع پیتزا است. از این رو، در این مقاله از مجله تاندوری به شما آموزش طرز تهیه پیتزا در طبیعت را دادهایم که با استفاده از آن دستور پخت بتوانید پیتزای مورد علاقه خود را روی آتش یا زغال درست کنید و از طعم دودی آن لذت ببرید.
فهرست محتوای این مطلب
طرز تهیه پیتزا در طبیعت
یکی از بهترین روشهای آشپزی، پخت غذا روی آتش و در طبیعت است. برای این کار در ابتدا باید یک آتش مناسب را برپا کنید و یک وسیله مانند صفحه گریل برای پخت پیتزا و در صورت در دسترس نبودن سنگ صاف و تخت را آماده کرده و بر روی آتش قرار دهید تا گرم شود. سپس مواد مورد نیاز پیتزا را به روشی که در ادامه توضیح خواهیم داد، آماده کنید. در نهایت مواد خوراکی را روی خمیر پیتزا بچینید و سپس خمیر را روی سنگ گذاشته تا با حرارت سنگ داغ و شعلههای زغال زیر آن پخته شود.
البته روی پیتزا را میتوانید با قطعه فویلی به صورت گنبدی شکل بپوشانید تا سطح روی پیتزا نیز گریل شود. بنابراین حالا میتوان گفت طرز تهیه پیتزا در طبیعت چندان سخت نیست و تنها باید میزان حرارت را به گونهای تنظیم که پیتزای شما نسوزد. از طریق مقالات آموزشی درج شده در وب سایت تاندوری میتوانید آموزش پخت انواع پیتزا را مشاهده کنید و با حضور در طبیعت براساس ذائقه خود و مواد در دسترس یکی از این پیتزاها را در طبیعت و روی آتش درست کنید.
تاندوری دوره کامل آموزشی پخت انواع پیتزا را در وب سایت خود قرار داده است. درصورتی که به این غذا علاقه زیادی دارید، میتوانید به وسیله این دوره جامع، در پخت انواع پیتزا حرفهای شوید و از این طریق به خوبی درآمدزایی داشته باشیدو
دوره کامل آموزش انواع پیتزا – کلیک کنید
طرز تهیه پیتزا در طبیعت
طرز تهیه پیتزا در طبیعت| دستور پخت و طرز تهیه پیتزا گوشت روی آتش
افرادی که به پیک نیک میروند و یا اینکه اهل طبیعتگردی هستند، در صورتی که وسایل و مواد غذایی مورد نیاز همراه داشته باشند، میتوانند یک پیتزای خوشمزه روی آتش درست کنند. از این رو در ادامه این مقاله از مجله تاندوری، طرز تهیه پیتزا در طبیعت را آموزش دادهایم تا بتوانید یک پیتزا ترد و لذیذ را در جنگل، کوه و کنار دریا درست کنید.
مواد لازم جهت پخت پیتزا گوشت روی آتش
- گوشت گاو چرخ کرده: 400 گرم
- پیاز متوسط خرد شده: یک عدد
- نمک: نصف قاشق چایخوری
- فلفل سیاه: به مقدار لازم
- رول کروسان: 250 گرم
- سس پیتزا: 250 گرم
- قارچ خرد شده بدون آب: 120 گرم
- زیتون بدون هسته و قاچ شده: 70 گرم
- فلفل دلمهای خرد شده: یک سوم فنجان
- پنیر ریز شده موزارلا: 120 گرم
- پودر پونه یا آویشن: یک قاشق چایخوری
طرز تهیه پیتزا گوشت در طبیعت
در ادامه با آموزش مرحله مرحله و طرز تهیه پیتزا گوشت آشنا خواهید شد.
مرحله اول: آمادهسازی گوشت
در ابتدا درون یک قابلمه یا ماهیتابه در دسترس پیاز خرده را تفت دهید و بعد از اینکه مقداری از آب آن خارج شد، گوشت چرخ کرده را به همراه چاشنیهای دیگر همچون نمک و فلفل سیاه درون پیاز ریخته و تفت دهید. این فرایند تا وقتی که رنگ گوشتها قهوهای شد، ادامه دهید. در حین تفت دادن سعی کنید که تکههای گوشت را از هم جدا کنید. در ادامه مخلوط گوشت تفت داده شده را در یک قسمت ماهیتابه جمع کنید تا روغن و آب آن خارج شود. البته در صورت در دسترس بودن گوشت را روی دستمال کاغذی قرار دهید.
مرحله دوم طرز تهیه پیتزا در طبیعت: آماده کردن نان پیتزا
در این مرحله از طرز تهیه پیتزا در طبیعت نیز رولهای نان را از هم جدا کنید و درون قابلمه روغنی قرار دهید تا به شکل نان پیتزا درآیند. سپس روی خمیر مورد نظر، مقداری سس پیتزا بریزید و به صورت یکنواخت پخش کنید.
مرحله سوم: چیدن مواد غذایی روی نان پیتزا
حالا نوبت به چیدن مواد خوراکی دیگر روی نان پیتزا میرسد. در ابتدا مخلوط گوشت چرخ کرده را با قاشق روی سس پخش کنید. سپس قارچ، فلفل دلمهای و زیتونها را روی گوشت بریزید. در پایان نیز روی مواد پنیر و پودر پونه یا آویشن ریخته تا خوش عطر و بو شود.
مرحله چهارم: پخت پیتزا روی زغال
قابلمه را روی یک توری بگذارید و آن را نیز روی زغالهای گداخته آتش قرار دهید. روی قابلمه را با استفاده از فویل یا وسیله دیگری درپوش گذاشته و به مدت 20 تا 30 دقیقه زمان بدهید تا کامل بپزد. وقتی که سطح روی پیتزا به رنگ قهوه ای روشن درآمد، پیتزای گوشت شما آمده است.
دستور پخت پیتزا در طبیعت
دستور پخت پیتزا کبابی روی آتش
در ادامه آموزش پیتزا در طبیعت و روش پخت پیتزا کبابی روی آتش و مواد مورد نیاز را آماده کردهایم. امیدواریم با این دستور پخت بتوانید یک پیتزای خوشمزه را در دل طبیعت تهیه کنید.
مواد لازم جهت پخت پیتزا کبابی
- آرد: 4 پیمانه
- خمیر مایه: به مقدار لازم
- شکر: 1 قاشق غذاخوری
- نمک: 1.5 قاشق چایخوری
- آب داغ: یک و یک سوم پیمانه
- روغن: یک سوم پیمانه
- آرد اضافه برای باز کردن خمیر: به مقدار لازم
- روغن اضافه برای کباب کردن پیتزا: به مقدار لازم
- سس گوجه فرنگی: به مقدار لازم
- پنیر موزارلا: به مقدار لازم
- ژامبون: به مقدار لازم
طرز تهیه پیتزا در طبیعت| دستور پخت پیتزا ذغالی روی آتش
- ابتدا کباب پز زغالی را آماده کنید و اجازه دهید که با حرارت کم گرم شود.
- داخل یک ظرف بزرگ و مناسب 2 پیمانه آرد را با خمیر مایه، شکر و نمک مخلوط کنید و روی آنها، آب داغ و روغن بریزید.
- سپس به قدری این مواد را هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.
- در ادامه 2 پیمانه آرد باقیمانده را کم کم اضافه کنید تا مواد شکل خمیری بگیرند. برای اینکه یک خمیر نرم و یکدست داشته باشید آن را به مدت 5 دقیقه ورز دهید.
- در این مرحله از طرز تهیه پیتزا در طبیعت، خمیر آماده شده را به 6 قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را با دست و یا وردنه به اندازه یک دایره به قطر 20 تا 30 سانتیمتر پهن کنید.
- برای اینکه خمیر به توری نچسبد، دو طرف خمیر را به روغن آغشته کنید و سپس با دست خمیرها را روی توری زغال بگذارید.
- بعد از اینکه خمیر پخت و زیر آن کاملا طلایی رنگ شد. آن را از روی حرارت بردارید و داخل ظرف مناسب بگذارید. در این مرحله نان پیتزا آماده شده است.
- حالا سس گوجه فرنگی را روی خمیر پیتزا بمالید.
- در ادامه نیز پنیر و هر موادی که در دسترس دارید از جمله قارچ، فلفل دلمهای، ژامبون، پیاز و غیره را روی نان پیتزا بریزید و دوباره خمیر پیتزا را روی توری و روی زغال بگذارید تا کاملا پخته و آماده شود.
بر این اساس با کمی خلاقیت و حوصله میتوانید با این روش یک پیتزای خوشمزه را در دل طبیعت درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید. این آموزش پیتزا در طبیعت مخصوص علاقمندان به سفر و گردش و آشپزی در دل طبیعت تهیه شده است.
فوت و فنهای پخت پیتزا در طبیعت
فوت و فنهای طرز تهیه پیتزا در طبیعت
همه میدانیم که یکی از خوشمزهترین غذاهای فستفودی، پیتزا است. کسانی که قصد درست کردن پیتزا در سفرهای تفریحی و طبیعتگردی را دارند باید به نکات مهمی توجه کامل داشته باشند تا پیتزا آنها به خوبی پخته شود. در ادامه مهمترین نکات طرز تهیه پیتزا در طبیعت را به شما آموزش دادهایم.
- خمیر پیتزا را نباید خیلی هم بزنید و ورز بدهید چرا که بافت آن خشک و سفت میشود.
- خمیر پیتزا را باید به طور کاملا صاف روی صفحه گریل یا سنگ تخت پهن کنید تا ناهمواری نداشته باشد.
- به دلیل تماس با حرارت مستقیم حتما به ضخامت خمیر پیتزا توجه کنید که بیش از حد نازک نباشد چون نان آن سریع میسوزد.
- نکته بعدی مربوط به سس پیتزا که نباید بیش از حد سس روی خمیر بریزید، چرا که باعث خیس و مرطوب شدن خمیر پیتزا میشود.
- اگر از قطعات گوشت و مرغ برای پیتزا استفاده میکنید، حتما باید قبل از ریختن گوشتها روی خمیر، آنها را به خوبی بپزید.
- هنگام پخت پیتزا در طبیعت حتما روی ظرف خود را بپوشانید تا سطح روی پیتزا نیز گریل شود.
- قبل از اینکه ظرف حاوی پیتزا را روی ذغال قرار دهید، مطمئن شوید که حرارت آتش آن مقداری فروکش کرده است، چرا که آتش مستقیم باعث سوختن پیتزا خواهد شد.
در این مقاله از مجله تاندوری با دو روش طرز تهیه پیتزا در طبیعت آشنا شدید. بنابراین با توجه به مواد غذایی در دسترس و یا باربیکیو یک پیتزای خوشمزه درست کنید. در صورتی که درباره نحوه درست کردن پیتزاهای مختلف تجربه کافی ندارید با مراجعه به وب سایت تاندوری میتوانید از طریق آرشیو مقالات آموزشی و یا شرکت در دورههای آموزشی آنلاین، طرز تهیه پیتزا و روش پخت این غذا با ترکیبات مختلف را فرابگیرید. اگر تجربهای در زمینه آشپزی در طبیعت و طرز تهیه پیتزا روی آتش دارید، آنها را در بخش کامنت با دیگر کاربران ما به اشتراک بگذارید تا آنها نیز از تجربیات شما استفاده کنند.
مطالب پیشنهادی مجله تاندوری:
کیک هویج خانگی – آموزش مرحله به مرحله تا نکات مهم در روش پخت