طرز تهیه پیتزا پپرونی حرفه‌ای (رسپی اصلی)

حدیث الیاسی
حدیث الیاسی
| خواندن 3 دقیقه 22 آبان 1401
طرز تهیه پیتزا پپرونی حرفه‌ای (رسپی اصلی)

پیتزا پپرونی، برای علاقه‌مندان و شیفتگان پیتزا،مانند نگین سر انگشتر می‌ماند. این دستور پخت ساده، مانند یک رسپی شگفت‌انگیز، بسیار جذاب و خوشمزه و پرطرفدار است؛ در حدی که یکی از روزهای تقویم را به خود اختصاص داده! هر سال، 20 سپتامبر، روز جهانی پیتزا پپرونی است.

این دستورالعمل حرفه‌ای را یاد بگیرید و در روز جهانی پیتزا، به عزیزان‌ خود طعم واقعی و بی‌نظیر یک پیتزا پپرونی را بچشانید.

مواد تشکیل‌دهنده پیتزا پپرونی

مواد لازم برای درست‌کردن پیتزا پپرونی

آرد: 250 گرم

پپرونی: 100 گرم

شکر: 9 گرم

نمک: 6 گرم

پنیر پیتزا: 200 گرم

خمیرمایه: 9 گرم

روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری

آب: 1 فنجان

سس مارینارا: 1/2 پیمانه

طرز تهیه پیتزا پپرونی (مرحله به مرحله)

مرحله اول

خمیر مایه و شکر را به آب اضافه کنید و هم بزنید به طوری که به خوبی مخلوط شوند. سپس بگذارید 10 دقیقه بماند.

مرحله اول: تهیه خمیر مایه پیتزا پپرونی

مرحله دوم

سپس خمیرمایه را به همراه نمک و روغن زیتون به آرد اضافه کنید. به خوبی هم بزنید، تا شکل خمیرمانندی به خود بگیرد.

مرحله دوم: اضافه‌کردن خمیرمایه به آرد

مرحله سوم

خمیر بدست آماده را به مدت حداقل 10 دقیقه خوب ورز دهید. سپس به مدت 1 ساعت به آن استراحت بدهید و روی آن را با پارچه بپوشانید.

مرحله سوم: ورزدادن خمیر درست‌شده

مرحله چهارم

وقتی 1 ساعت گذشت و خمیر خوب استراحت کرد، آن را به سینی فر انتقال دهید.

مرحله پنجم

خمیر را باز کنید و به سینی فر منتقل کنید. (می‌توانید در صورت تمایل، دوره خمیر پنیر پیتزا بگذارید و به صورتی که در شکل نشان داده شده است، کناره‌های خمیر را به داخل رول کنید.

مرحله چهارم: انتقال خمیر پیتزا پپرونی به قالب

مرحله ششم

سس مارینارا را به روی خمیر پیتزای خود پخش کنید. (دستورالعمل آمادهه سازی آن نیز در ادامه آورده شده است.)

مرحله ششم: پخش‌کردن سس مارینارا روی خمیر پیتزا پپرونی

مرحله هفتم

پنیر پیتزا و پپرونی‌ها را به پیتزا پپرونی خود اضافه کنید و پیتزا را به مدت 20-15 دقیقه در فر 180 درجه قرار دهید.

پیتزا پپرونی شما آماده است. نوش جان!

پیتزا پپرونی آماده‌شده

درصورتی که تمایل داشته باشید به شکلی حرفه‌ای نحوه پخت انواع پیتزا را آموزش ببینید و از این مهارت برای راه‌اندازی کسب و کار خانگی یا ورود به مشاغل مرتبط به آشپزی نیز استفاده کنید، دوره آموزش آنلاین تاندوری، کامل‌ترین و حرفه‌ای‌ترین آموزش را با کمترین هزینه در اختیارتان قرار می‌دهد.

دوره آموزش آنلاین انواع پیتزا – کلیک کنید

اگر شما هم دارای یک شخصیت علاقه‌مند به آشپزی و پخت انواع غذاها و خلق انواع و اقسام طعم‌های بی‌نظیر هستید، اپلیکیشن تاندوری به شما این امکان را می‌دهد که در هر زمانی و هر کجا که باشید به حرفه‌ترین و متنوع‌ترین رسپی‌ها دسترسی داشته باشید. در اپلیکیشن و وب سایت تاندوری، کامل‌ترین دوره‌های آموزش انواع دسر ، کیک و شیرینی ، انواع نوشیدنی‌های کافی شاپی و انواع غذاهای جذاب و خاص برای افراد علاقه‌مند، ارائه شده است.

 

سایر مطالب پیشنهادی مجله تاندوری:

طرز تهیه پنیر سوخاری + انواع روش‌های آماده‌‌سازی

 

برای شما