طرز تهیه سوسیس رولی با خمیر کروسان

فهیمه شریفی
فهیمه شریفی
| خواندن 5 دقیقه 10 فروردین 1402
طرز تهیه سوسیس رولی با خمیر کروسان

اکثر افراد برای پذیرایی از مهمانان خود، دوست دارند غذاهای جذاب و زیبا را سرو کنند. در مهمانی ها و دورهمی های بزرگ، شما می توانید انواع غذاهای سبک و فینگرفودها را در منزل درست کرده و از عزیزان خود پذیرایی کنید. یکی از غذاهای جذاب و خوشمزه برای مهمانی و دورهمی، سوسیس رولی است که شما می توانید آن را با خمیر کروسان آماده کنید.

سوسیس رولی با خمیر کروسان، ظاهر جذابی دارد و گزینه خوبی برای سرو پیش غذا یا پذیرایی در جشن تولد است.

 

طرز تهیه سوسیس رولی با خمیر کروسان

 

اگر دوست دارید سوسیس رولی با خمیر کروسان را در منزل تهیه کنید، می توانید خودتان برای درست کردن سوسیس خانگی دست به کار شوید تا بتوانید انواع سوسیس و کالباس را با مواد سالم و تازه در منزل درست کنید. با تهیه سوسیس و کالباس در خانه، شما از سلامتی این مواد غذایی مطمئن خواهید بود و می توانید غذاهای سالم و مقوی را برای فرزندان و سایر اعضای خانواده خود درست کنید.

برای یادگیری روش تهیه سوسیس و کالباس خانگی هم می توانید دوره آموزشی سوسیس و کالباس خانگی سایت تاندوری را تهیه کنید که توسط خانم سعیده بیات تدریس شده است. در جلسات این دوره، شما به صورت کامل با مراحل درست کردن انواع سوسیس خانگی آشنا خواهید شد و می توانید این کار را به راحتی در منزل انجام دهید.

در این مطلب، ابتدا طرز تهیه سوسیس رولی را به شما توضیح خواهیم داد و سپس به سراغ دستور پخت خمیر کروسان می رویم. از شما دعوت می کنیم که تا انتهای این نوشته با ما همراه باشید.

 

سوسیس رولی

 

مواد لازم برای درست کردن سوسیس رولی

برای درست کردن این غذای خوشمزه و جذاب، به مواد زیر نیاز دارید:

1 کیلوگرم سوسیس کوکتل کوچک

۴ قاشق غذاخوری کره ذوب شده

یک چهارم فنجان سیر خرد شده (اختیاری)

جعفری تازه خرد شده (اختیاری)

پودر آویشن

کنجد برای تزئین

خمیر کروسان به مقدار لازم (خمیر کروسان را طبق دستورالعمل درست کنید)

 

سوسیس رولی با خمیر کروسان

 

دستور پخت سوسیس رولی با خمیر کروسان

ابتدا فر را با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت یا ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم  کنید.

سینی فر را نیز با کاغذ روغنی بپوشانید.

خمیر کروسان را به صورت مثلثی برش دهید. هر خمیر باید ۶ عدد مثلث کوچک به شما بدهد.

فعلا خمیر را کنار بگذارید.

کوکتل ها را با دستمال خشک کنید و روی خمیرهای مثلثی شکل قرار دهید.

هر خمیر به اندازه سه چهارم کوکتل را می پوشاند و یک چهارم کوکتل بیرون می ماند. این موضوع به زیبایی و جذابیت سوسیس های رولی کمک می کند.

خمیر کروسان را دور کوکتل ها بپیچید و روی سینی فر بچینید.

میتوانید خمیر باقیمانده را در فریزر نگهداری کنید و برای تهیه انواع غذا و شیرینی از آن استفاده کنید.

یک ظرف قابل استفاده در مایکروفر را انتخاب کنید و کره را داخل آن بریزید. اجازه دهید که کره در داخل مایکروفر آب شود.

پودر آویشن و سیر خرد شده را به ظرف کره اضافه کنید. (اگر طعم سیر را دوست ندارید، می توانید سیر را حذف کنید.)

با قاشق، مقدار کمی از مخلوط سیر و کره را وی مینی هات داگ ها بریزید و با جعفری تازه و کنجد، آنها را تزیین کنید.

در آخر سوسیس های رولی را به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد و روی آنها طلایی شود.

پس از اتمام مراحل پخت سوسیس رولی، شما می توانید این غذا را به همراه سس گوجه فرنگی و انواع سبزیجات سرو کنید.

یکی از نکات مهم برای درست کردن سوسیس رولی، تهیه خمیر کروسان است که در ادامه، با مراحل درست کردن خمیر کروسان آشنا خواهید شد.

 

خمیر کروسان

 

مواد لازم برای تهیه خمیر کروسان

برای درست کردن خمیر کروسان، به مواد زیر نیاز دارید:

دو پیمانه آرد سفید

یک چهارم فنجان آب ولرم

یک چهارم فنجان شیر ۱۵۰ گرم کره

۲ قاشق غذاخوری شکر

یک چهارم قاشق چایخوری نمک

۱ قاشق چای خوری خمیر مایه

دستور تهیه خمیر کروسان

ابتدا خمیر مایه را داخل یک ظرف بریزید و با یک قاشق غذاخوری شکر و آب ولرم مخلوط کنید تا عمل بیاید.

شکر، نمک، شیر و ۵۰ گرم کره را داخل یک کاسه بزرگ بریزید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.

سپس آرد و خمیر مایع آماده شده را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید تا خمیری یکدست به دست آید.

روی خمیر را بپوشانید و به مدت یک ساعت استراحت دهید.

خمیر را با کیسه فریزر بپوشانید و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.

در این مرحله، خمیر آماده شده را روی میز آردپاشی شده پهن کنید و باقیمانده کره را کاملا روی خمیر بمالید.

حالا خمیر را تا زده و به مدت ۳۰ دقیقه داخل یخچال بگذارید.

دوباره خمیر را با وردنه باز کنید و تا کنید. مواظب باشید کره از لایه ها بیرون نزند. مجدد با کیسه فریزر بپوشانید و ۳۰ دقیقه دیگر در یخچال قرار دهید.

بعد از ۳۰ دقیقه خمیر را بیرون بیاورید. با وردنه آن را صاف کرده و دوباره تا کنید. روی خمیر را با کیسه فریزر بپوشانید و ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید.

بعد از یک روز خمیر شما آماده پخت است.

حالا که با روش درست کردن خمیر کروسان آشنا شدید، می توانید انواع مربا، کاکائو، سبزیجات، پنیر خامه ای و ترکیبات دیگر را داخل این خمیر قرار دهید و آنها را داخل فر بپزید و از خوردن این کروسان های خوشمزه لذت ببرید.

 

آموزش پخت کروسان در سایت تاندوری

 

جمع بندی مطالب

در این نوشته، با طرز تهیه سوسیس رولی آشنا شدید. به شما توضیح دادیم که این غذا را می توانید به عنوان فینگرفود برای مهمانی های خود درست کنید یا از آن برای پذیرایی در تولد و مهمانی های بزرگ استفاده کنید. همچنین با روش درست کردن خمیر کروسان آشنا شدید که یکی از خوشمزه ترین خمیرها برای پخت انواع شیرینی است.

اگر دوست دارید روش پخت انواع کروسان را به صورت حرفه ای یاد بگیرید، می توانید در دوره آموزش کروسان سایت تاندوری شرکت کنید و اصول پخت خمیر کروسان و مواد داخل کروسان را به صورت کامل یاد بگیرید. پس از یادگیری مراحل پخت کروسان، شما می توانید از طریق تهیه کروسان و فروش آن، به درآمد برسید و در کنار شغل اصلی خود، این کار را نیز انجام دهید.

از اینکه تا انتهای این نوشته با ما همراه بودید از شما متشکریم و دعوت می کنیم سایر مقالات مانند معرفی انواع فینگرفود برای مهمانی عصرانه را در مجله تاندوری بخوانید و با درست کردن دسر تیرامیسو، از مهمانان خود به‌خوبی پذیرایی کنید.

 

برای شما